fotbollströjor barn med tryck Englands kapten Harry Kane har undanröjt

av | 8 mars, 2021

fotbollströjor barn med tryck Englands kapten Harry Kane har undanröjt oro över sin arbetsbelastning och insisterat på att hans tidiga säsongsstatistik inte är något att oroa sig för. Att Kane befann sig inför frågor om sin mentala och fysiska friskhet inför Spaniens Nations League-besök i Wembley var kanske förbryllande; han kommer trots allt att samla VM i gyllene stövlar före kick-off och har redan kvittat två gånger på fyra matcher den här terminen, men det finns större bekymmer över den börda han bär för klubben och landet, som båda behandlar honom som oumbärlig och hur det formar hans spel.

Sex mål i Ryssland räckte för att få honom till sitt senaste glittrande utmärkelse, men han misslyckades med att hitta nätet i sina tre sista matcher i turneringen och han har varit mer blyg än vanligt sedan han återvände till Premier League-åtgärden. old har gjort bara tio målförsök på fyra utgångar, hälften av Sergio Agueros nummer och tre blyga av Tottenhams lagkamrat Christian Eriksen. Kane, som kommer att markera sina prestationer i Ryssland genom att bära ett speciellt beställt par gyllene stövlar mot Spanien, läser lite in i dessa siffror utöver det faktum att han helt enkelt kan ha blivit effektivare framför målet.

Människor ser ut som om jag har ändrat mitt spel men jag har fått samma antal som efter fyra matcher förra säsongen. Kanske har jag blivit en bättre efterbehandlare, sa han.

Oavsett om det är 10 eller 28 skott, har jag fått samma antal. Och jag har gjort två matcher snarare än en.

Det finns alltid små saker som människor väljer i ditt spel men jag mår bra, jag känner mig skarp. Det är det som är viktigt. ”Trots detta självförtroende är Kane fortfarande hungrig efter att bli ännu bättre och har kunnat göra en uppfriskande ärlig bedömning av sina ansträngningar under sommaren.

Jag tror att jag kunde ha gjort bättre på VM om jag är helt ärlig, ”förklarade han.

Det var fantastiskt, jag gjorde några bra mål och viktiga mål men det fanns saker jag också kunde ha gjort bättre … vissa avslut, vissa rörelser.

Att vinna Golden Boot vid världscupen och känna att jag kunde ha gjort bättre är spännande. Det är en hel del förbättringar (att gå) och jag är redan på en hög nivå. ”Tottenham har sällan funnit sig kunna frivilligt ta sin nyckelspelare ur skjutlinjen, med hans nominella stand-ins Vincent Janssen och Fernando Llorente till synes. Kane har inte uteslutit möjligheten av en vila i mitten av säsongen i något skede, messi kläder men känner att Spurs-chefen Mauricio Pochettino är öppen för utsikterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *