fotbollströjor barn med tryck Englands 6-0-seger i Bulgarien

av | 1 mars, 2021

fotbollströjor barn med tryck Englands 6-0-seger i Bulgarien i går kväll kommer tyvärr inte att komma ihåg för de tre lejonens briljans på planen. I stället försvann spelet av motbjudande rasistiska övergrepp från bulgariska fans mot England-spelare. Tyrone Mings klagade till tjänstemännen över missbruket. , med matchen faktiskt pausad vid två separata tillfällen efter samtal med kapten Harry Kane och Gareth Southgate.

England-spelare hanterade den fientliga atmosfären mycket professionellt och slet Bulgariens försvar i strimlor som svar på misshandlingen. Raheem Sterling gjorde två gånger och tog sitt tal i EM 2020-kval till åtta – tre mer än hela Bulgarien-laget. Cristiano Ronaldo gör sin 700: e karriär. goalTyrone Mings frågar tjänstemannen: ’Hörde du det?’ Kolla in vår nya GIVEMESPORT-hemsida

Och Manchester City-stjärnan var ganska högljudd på sociala medier efter matchen och slog Bulgariens manager Krasimir Balakov för sina kommentarer före matchen. Sterling twittrade ett svar på Balakov och hävdade att England hade ett större problem med rasism än Bulgarien, med engelsmannen som helt enkelt skrev: ”Mmmmh … Inte säker på den här chefen.” Balakov sa till media kvällen före matchen: ”Vad jag kan säga är att jag inte tror att vi har problem.” I det bulgariska mästerskapet har vi mycket av spelare av olika etnicitet och hudfärg. Jag tror inte att vi har det här stora problemet som till exempel England har. ”Det var uppenbart för världen att se igår kväll att Bulgarien har ett stort problem med rasistiska övergrepp på deras fotbollsplan. Sterling följde upp sitt svar på Balakov med en tankeväckande tweet om hur han tyckte synd om det bulgariska landslaget. Den engelska framspelaren skrev: ”Kände synd om Bulgarien att vara representerad av sådana idioter på deras stadion. Hur som helst .. 6-0 och vi åker hem, åtminstone gjorde vi vårt jobb.

Säker resa till våra fans, ni killar gjorde det bra. ”Bra sagt, Raheem. Staden messi kläder framåt har varit ansiktet på många anti-rasismkampanjer i England och hans attityd på planen i Sofia var det perfekta svaret på missbruket, med Sterling poäng två gånger i segern 6-0. Låt oss hoppas att Bulgariens anhängare straffas för deras feghet från UEFA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *