Fotbollströjor barn med eget namn Brasilien U23 kommer

av | 12 april, 2019

Fotbollströjor barn med eget namn Brasilien U23 kommer att spela två vänskapsmatcher i slutet av den här månaden, men har förlorat två nyckelpersoner från sin lag.

Bragas spännande mittfält spelare Danilo har släppts på begäran av hans klubb som spelaren måste återhämta sig från en skada. Han har ersatts av Valencias Filipe Augusto. São Paulo central försvarare Dória har en ankelskada och hans ersättare blir Santos Gustavo Henrique som återvände till planen i år efter att ha missat 2014 på grund av en korsbandskada. Danilo släpptes också från truppen för det nyligen avslutade U20-sydamerikanska mästerskapet eftersom han var en nyckelaktör på sin klubb och de ville inte förlora honom. Brasiliens U23-lag fortsätter att spela vänliga spel på FIFA-datum när de förbereder sig för de olympiska spelen i Rio nästa år.

Brasilien måste förbereda sig för Copa América, precis som Tyskland gjorde framöver för World Cup-kampanjen, enligt Pelé.

mbappe tröja Den sydamerikanska gigantiska ahugely nedslående VM på hemjorden förra året. Pelé, VM i världscupen, tror att Dunga borde ta ett blad ur tysk tränare Joachim Löws bok när han leder till Chile med landslaget om tre månader. Pelé sa: ”Självklart var det [7-1 förlusten till Tyskland] en stor överraskning, vad hände med landslaget. Men det här händer med fotboll. Spanien var det bästa laget före VM och de var ute i första omgången Fotboll är en låda av överraskningar Jag hoppas på Brasilien i nästa turnering kommer vi att bli finebecause vi har utmärkta spelare. Några av de bästa spelarna i Europa är brasilianer. Vi måste förbereda ett bra lag som Tyskland gjorde för Världscupen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *