fotbollströja med tryck barn blev rolig – med tjänsteman eller spelare

av | 10 oktober, 2019

Jose Mourinho hade ett skratta leende i ansiktet när Michael Oliver märkte ett andra gult kort, sedan ett rött, på Ander Herrera före halvtid.

Det är rättvist att säga att United-manageren inte fotbollströja med tryck barn blev rolig – med tjänsteman eller spelare.

Det kan diskuteras att hans kroppskontroll av Eden Hazard tidigare under första halvåret inte förtjänade den första försiktigheten.

Men att resa belgieren på ett så uppenbart sätt bara sekunder efter att Oliver hade bestraffat Phil Jones för att upprepade gånger ha begått samma spelare var helt enkelt daft.

Det satte onödigt United på bakfoten.

Mourinhos beslut att spela Jones på mittfältet för att skydda de bakre fyra och hundfångaren Hazard var bara en begränsad framgång.

Jones var villig och beslutsam arbetare – och han var långt ifrån modric tröja Uniteds fattigaste utövare – men han förknippade den glittrande belgierna så ofta som han hanterade honom och kunde inte stoppa sina växande körningar på Reds backline.

Marouane Fellainis ankomst som Henrikh Mkhitaryans ersättare efter avskedandet av Herrera lämnade Uniteds mittfält och såg plattben ut och kreativ.

Marcus Rashford kör på Chelseas Gary Cahill
Rashford förtjänar kredit
Med tanke på att United-anfallaren klättrade av sin sjuksäng för att leda United-attacken som en ensam anfallare, och sedan hade hans huvudsakliga stödkälla i Mkhitaryan tagit bort, förtjänar Rashford några plauditer.

Han arbetade outtröttligt med lite back-up, hade en anständig chans väl räddad och borde få möjligheten till en långvarig körning med Zlatan Ibrahimovic i ytterligare två matcher.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *