fotbollströja med eget namn världscupen 2014 på onsdagen och organiserade tjänstemän

av | 17 juli, 2019

Brasilien anlände till ett års mark till fotbollströja med eget namn världscupen 2014 på onsdagen och organiserade tjänstemän lovade att vara redo i tid.

Nationen har svårt att få sina arenor öppna för Confederations Cup, som börjar i Brasilia på lördag, med bara två färdiga med den ursprungliga tidsfristen i december.

Brasilien lovar emellertid att saker kommer att vara annorlunda före 32-turneringen nästa år, och FIFA insisterade på att de inte kommer att få det på något annat sätt.

Brasiliens idrottsminister Aldo Rebelo sa: ”Jag tror att vi kunde ha levererat dem tidigare för att möjliggöra förverkligandet av fler testhändelser, vilket kunde ha förutsett några av de problem som uppstod under dessa testhändelser.

”Utöver det tror jag att alla krav har genomförts i enlighet med förväntningarna och att vi kommer att ha en Confederations Cup som kommer att hållas som förväntat.”

Brasilianerna säger att FIFA inte borde oroa sig för leveransen av de återstående sex arenorna som byggs för VM, och infrastrukturprojekt som inte är färdiga i tid för Confederations Cup kommer också att slutföras nästa år.

Rebelo tillade: ”Denna första leverans var faktiskt Juventus tröja Barn billigt den svåraste tidsfristen att mötas. Utvecklingen av byggnadsarbetena på dessa stadier indikerar att ja, de kan och kommer att levereras i december. Vi har haft nära kontakt med de ansvariga parterna för dessa arenor för att se till att dessa tidsfrister är uppfyllda.

”Vi har dagligen övervakat transport och stadsmobilitet. Dessa arbeten kommer att levereras i tid, tillsammans med de närmaste sex stadionerna.

”Flygplats, säkerhet, telekommunikation och rörlighet i städerna kommer att vara redo och förenliga med förväntningarna i landet och världen.”

FIFA: s generalsekreterare Jerome Valcke och VM-ambassadören Pele deltog i en händelse på Copacabana Beach för att starta nedräkningen på ett år på onsdagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *