fotbollströja med eget namn barn Fotbollsfans kommer att glädjas

av | 17 maj, 2022

fotbollströja med eget namn barn Fotbollsfans kommer att glädjas på långfredagen, med inhemsk fotboll som återvänder till tv-skärmar upp och ner i landet. Football League har en full spellista, och Premier League drar igång igen på lördag. återigen, med så mycket som ska sorteras innan säsongen avslutas i maj.

Manchester United är en av klubbarna som har så mycket att kämpa för inrikes, med Jose Mourinho som försöker guida de röda djävlarna till en andraplats och FA-cupens ära. Deras match mot Swansea på Old Trafford på lördag är verkligen ett måste, med klubben som har gått igenom lite kaos på grund av att Mourinho offentligt kritiserat sin sida. Luke Shaw och Paul Pogba har känt hela kraften av hans brutala natur under de senaste månaderna, men det verkar som om Mourinho nu förbereder sig för att råda bot på all negativitet för närvarande uppslukar klubben.Som rapporterat av The Sun har en intern källa på United bekräftat att chefen förbereder sig för att hålla klara samtal när alla spelare har kommit tillbaka till Carrington från internationell tjänst. Källan sa:”Personalen förväntar sig att Jose ska tala till hela truppen i Carrington i dag. ”Han återvände först från en mini-semester själv nyligen och var där i några dagar.

”Han tog också i Skottland-matchen i fredags. Bara åtta spelare var kvar i klubben under landskampsuppehållet. De hade ungefär fem dagars ledigt. Alltför många spelare rusade iväg när de slogs ut av Sevilla. ”Några förväntar sig nu att tränaren ska klargöra en del av hans senaste offentliga kritik. Det borde bli en intressant dag.” Vem skulle inte älska att vara en fluga på väggen i det mötet?

Den stora uppgiften för Mourinho under de sista veckorna av säsongen kommer att vara att hitta ett fast startpar. Håller han på med Scott McTominay och Alexis Sanchez? Eller kommer sådana som Pogba, Anthony Martial och Juan Mata tillbaka till gruppen? Lagarket på lördag kommer att ge mycket intressant läsning ronaldo tröja barn och kan berätta mycket om vad som hände under mötet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *