fotbollskläder för barn Mapi León Ålder 24 verkar Mapi komma in i sig själv

av | 3 mars, 2021

fotbollskläder för barn Mapi León Ålder 24 verkar Mapi komma in i sig själv och kräver bekvämt sin roll som centrumback. Hon gör det konsekvent för klubben och har visat för sent att hon också kan göra det för landet. Förra gången mot USA hade hon ett anmärkningsvärt spel – om än hon gav bort frikicket som resulterade i Ertz vinnare, men förutom det var hon utan tvekan felfri. Det finns väldigt få mittbackar i spelet som inte bara kan läsa spelet lika bra som Mapi gör, men hennes smidighet och snabbhet att agera på vad hon ser är det som börjar få henne att sticka ut bland andra.

Vänsterback: Leila Ouahabi Jag är tyst säker på det försvar jag har valt, tillräckligt för att jag ska gå till ett mer attackerande alternativ i backen. Och när det gäller en anfallande back, är Ouahabi utan tvekan där uppe med några av de bästa. Hon är en obeveklig försvarare som ständigt är upp och ner på vingen under ett spel, men som kan läsa det tillräckligt bra för att veta när man ska vara tillbaka.

Höger mitt-mittfält: Aitana Bonmatí Det fanns några alternativ som kunde ha ockuperat denna roll, men med mittfältet redan fullt och fortfarande vill inkludera henne, är högerupptagna ockuperade av Bonmatí. Klockan 22 har Aitana redan visat ett naturligt ledarskap och ser ut att vara kapten för att vara kapten någon gång. När hon dikterar spelet centralt har hon också en snabb förändring av takten som gör att hon kan gå framåt och hjälpa till i attacken.

Mitt mittfält: Jordan Nobbs Skillnadstillverkaren mot USA, Player of the Match mot Japan – det skulle vara dumt att inte inkludera Nobbs, eller hur? Allt som kommer till och från henne kommer nästan säkert att vara ett hot för England framöver. Intrikat och silkeslen lek på displayen förra gången, fotbollströja barn ronaldo hon skulle bli helt bortkastad på bänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *