fotbollskläder barn ronaldo Pep Guardiola har lite huvudvärk

av | 29 december, 2023

fotbollskläder barn ronaldo Pep Guardiola har lite huvudvärk att ta itu med inför söndagens Manchester-derby på Old Trafford.

Ett antal spelare fick vila inför mittveckans nederlag mot Shakhtar Donetsk men det finns fortfarande oro över några avgörande spelare.

MAN CITY SKADER
David Silva har spelat med en nackskada i flera veckor och lämnades tillbaka i Manchester när resten av truppen reste till Ukraina, även om Guardiola vägrade att specificera exakt vad hans skada är på sin presskonferens.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Guardiola hävdade efter matchen att Vincent Kompany skulle starta mot Shakhtar men drog sig ur. Med tanke på belgarens skaderekord bådar det inte gott för City, särskilt inte med John Stones ute med en hälsena.

Fabian Delph var också sjuk i mitten av veckan, Billiga fotbollströjor på nätet även om han borde vara tillräckligt vältränad för söndagens match.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *