fotbollskläder barn haaland Herrera, Guardado och Dos Santos

av | 11 juni, 2024

fotbollskläder barn haaland Herrera, Guardado och Dos Santos har varit de bästa mittfältarna med viss marginal på sistone och kommer alla sannolikt att få se startminuter i VM. Med Herrera och Guardado baserade i Europa och Dos Santos redan i lågsäsongen med LA Galaxy, kommer de att inkluderas.

Hernandez har varit en enastående artist för Leon under de senaste veckorna, och efter hans utmärkta Gold Cup kanske han pressar Osorio att ge honom en lång, hård titt innan han fattar ett beslut om han hör hemma i VM eller inte. Gutierrez har varit mindre inspirerande de senaste veckorna, kämpat med Pachuca. Ändå är hans profil en Mexiko som inte har många kopior av och kan vara attraktiv för Osorio, åtminstone för förberedelsernas vänskapsmatcher.

Vi hade hållit ut Tigres-spelare med potentialen i att Atlas-spelet skulle falla under det här uppehållet, men när matchen ägde rum på onsdag letar vi efter Javier Aquino att vara med på listan. Jurgen Damm är tillbaka från sin skada och kan inkluderas men har ännu inte sett några större åtgärder för Tigres sedan han återvände.

Uriel Antuna kan kallas in för att delta i träningspass, fotbollskläder barn messi men att se Groningen spela en stor roll mot ett så starkt motstånd skulle vara en stor överraskning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *