Fotbollskläder barn billigt Om karma existerar kommer Romelu Lukaku

av | 28 mars, 2022

Fotbollskläder barn billigt Om karma existerar kommer Romelu Lukaku säkert att göra påsar med mål för Manchester United under de kommande veckorna. Den belgiske anfallarens första reaktion efter Uniteds 1-0-seger mot Benfica på onsdagskvällen var att trösta Mile Svilar, vars misstag kostade den portugisiska klubben på Estadio da Luz.Svilar, som blev den yngsta målvakten att dyka upp i Champions League, lät på oförklarligt sätt Marcus Rashfords spekulativa frispark passera linjen halvvägs i andra halvlek.

Endast de med stenhjärtan kände inte någon grad av sympati för den belgiska U19-landskampen, som såg förkrossad ut efter matchen. Lukaku plus andra medlemmar i Man Utd-truppen och tränarstaben hade alla några råd till de 18 -årig målvakt som följde heltidssignalen. Svilar ställde upp efter matchen. Till sin enorma beröm gick Svilar fram och genomförde en elegant intervju med beIN Sports efter matchen efter matchen. ”Jag känner mig stolt efter att ha gjort min debut ”, insisterade ynglingen. ”Jag spelade en bra match men jag kunde ha gjort det bättre med målet – det är en del av att växa upp, jag kan inte lämna tillbaka det nu.”

På frågan om det var en hård läxa att lära sig, fortsatte Svilar: ”Det är [en del av] att vara målvakt – det är ett ögonblick. Om en anfallare gör ett misstag kan han göra ett mål och allt glöms bort men med en målvakt kan han spela ett perfekt spel och ett ögonblick kan förstöra det. Det påverkar mig inte alls, så det är okej.” En magnifik reaktion från 18-åringen, som verkar ha den mentala styrkan att studsa tillbaka från detta grymma bakslag.Svilar: Vad Lukaku sa till mig på planen I samma intervju avslöjade Svilar vad Lukaku sa till honom ute på planen. ”Ja, det var trevligt”, tillade belgaren. ”Han sa bara att jag inte behöver oroa mig, fortsätt jobba så kommer det att ordna sig.” Fair play, Romelu.

Video: Svilars stilrena intervju. Bra grejer från pojken. Ett moget huvud på unga axlar.Varför Lukaku kan känna empati med SvilarLukaku kan känna empati med Svilar efter att ha missat den avgörande straffen när han var 20 år gammal i UEFA Super Cup 2013. Han vet precis hur det känns att strula i en stor Europamatch och , ännu viktigare, vad som krävs för att studsa tillbaka. Ta nu reda på vad Jose Mourinho berättade för spelarna om Mile Svilar psg tröja mbappe innan matchen genom att klicka HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *