erkänd anfallare som de real madrid tröja med eget namn blev bekvämt

av | 21 november, 2018

Warren Joyce lanserade en anmärkningsvärd attack på Manchester Uniteds reserver genom att insistera på att de ”generad” sig själva i måndagsnatt nederlag i Southampton och anklagade för att vara ”bedrägad”.

United Under-23s var igen saknade en erkänd anfallare som de real madrid tröja med eget namn blev bekvämt slagna vid St Mary’s, men Joyce inledde en lacerating bedömning av den andra strängen i en post-match intervju med inrikes station MUTV.

”Jag trodde verkligen att vi inte såg ut att vi hade en metod för vårt spel, med och utan bollen”, sa Joyce. ”Vi såg ut som en grupp individer som bara kastades ihop, men det kan vara för enkelt, för att du fortfarande kan ha en önskan och fortfarande har en passion att spela för Manchester United.

”Det är inte första gången jag faktiskt sagt till den här gruppen barcelona tröja med eget namn direkt efter matchen” Du är verkligen generad – hur vi spelat ”är det förmodligen tredje gången i pre-season-spelen.

”Så det är en situation där det inte är en automatisk sak på det här stället att spelare bara fortsätter och lyckas, som de har varit de senaste åren, där om de inte är tillräckligt bra för att spela för Manchester United, går de i ligor och har framgångsrika karriärer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *