Brasilien coach Tite Fotbollströjor billigt har förklarat överraskning

av | 4 juli, 2019

Brasilien coach Tite Fotbollströjor billigt har förklarat överraskning införandet av 32-årige Flamengo mittfältaren Diego Ribas i hans squad för mars kvalifikationer mot Uruguay och Paraguay. Ribas var en chock inkludering, men Tite föreslog att spelarens arbetsfrekvens lämnade ett intryck på Seleção-tränaren.

Ribas var en del av en inhemsk baserad trupp som spelade en välgörenhet vänlig mot Colombia i januari, med intäkter till familjer av de spelare som dog i Chapocoense flygkraschen i november. Allvaret med vilket han tog spelet imponerade Tite.

Vinn 200 euro bonus med Energy Casino Promo Code ”ENERGYMAX”

”När vi pratar om attityd finns det många Real Madrid tröja Barn billigt saker i luften. Jag kommer att ge dig lite information om vad som är en bra attityd och vad som höjer idrottsmän på hög nivå. Diego tränade medan du var på semester. Han förberedde sig som en hög nivå idrottsman,

”Hans tekniska prestanda inom Flamengo krediterade honom. Vi söker, vi följer. Diego kom på planen, förberedd och spelade väldigt seriöst mot Colombia. Flamengo-spelen krediterade honom efter det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *