Brasilien är ett av de bästa lagen i 2018 VM-tävlingen

av | 16 januari, 2018

Brasiliens nationella fotbollslag, efter toppen av Ronaldo, Rivaldo och Ronaldinho, upplevde den lägsta punkten i historien, efter det att världscupen har besegrat Tysklands arbetsproblem, kommer nu att se det brasilianska laget, uppställningen är lyxig, talangreserver i andra populära lag kan sägas vara ouppnåeligt. Oavsett vad VM, oavsett det brasilianska laget, måste VM-tävlingen för titeln på den stora träffen ha Brasilien. Intrycket av fansen är att brasiliansk fotboll är ostoppbar, det är sant, nästan antalet stora Cup-mästare, de är det största laget för att vinna VM fotbollsmästerskapet, 11 för att komma in i 4 starka, 7 för att komma in i finalen, 5 vann mästerskapet, en gång 1958, 1962, 1970, 1994, 2002 vann VM 5 gånger. Och nu börjar 2018 års VM i Brasilien en gul storm, VM tröjor 2018 är redo att vänta på ditt köp.

Först och främst, om du tittar på det från uppställningen, ledde Titt det brasilianska laget, med världens första prisöverföring av Neymar, bara till världens tredje värderade 160 miljoner euro till Barcelona Coutinho och har nu etablerat Barcelonas främsta mittfältet Paulinho, Manchester Citys mest populära anfallare Jesus. Jag tror att denna uppställning är avundsjuka av varje chef. Tims brasilianska lag är i 433-bildningen, och om det gäller tre linjer är det en begåvad man. Kandidaterna på båda sidor av försvaret antas vara Real Madrids Marcelo och Paris Alves. Madrid-atletisk Filipe Louise kan också spela vänsterback, men Alves är inte längre modig, men Monaco Fabigno, Manchester City Danilo, kan ersätta honom. Central försvarare Diego Silva, Maquinhos, David Louise, Miranda sitter.Brasilien VM tröja 2018 att vara stolt över Brasiliens trupp av spelare.

Förutom Neymar, Coutinho, Paulinho, Jesus, har de också Manchester City Fernandino, Real Madrid Casemiro, Juventus Douglas Kosta, Liverpool Roberto Firmino, Chelsea William, Barcelonas Rafinha, Marcelouise Gustavo och Kinas tvåspelare Renato Augusto, Oscar kan välja . Har du sett så många brasilianska stjärnor att du inte tror att de är VM-favoriter? Men chefen Tim har också en glad irritation, sade i en intervju att nästa års världscup i Ryssland är listan över spelare 6-8 kandidater inte säker. Hans största problem för tillfället är att hitta ett lämpligt ersättare för anfallare Jesus, som nu tittar på Firminos ledning i tävlingen. Fotbollströjor med tryck billigt, ser fram emot ankomsten av Ryska VM.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *