Botafogos tränare Oswaldo de fotbollskläder barn med namn

av | 22 juli, 2019

Botafogos tränare Oswaldo de fotbollskläder barn med namn Oliveira är glad över sin sida i turneringen och i finalen själv efter att deras Taça Guanabara vann över Vasco da Gama.

En Clarence Seedorf inspirerad Botafogo hävdade en nära kämpad 1-0 seger över Vasco tack vare en sen vinnare från högerback Lucas.

Oswaldo var i jovial humör när han pratade med reportrar under firandet och hyllade lagets prestation.

”Vinnaren är viktig, det ger oss självförtroende. Det utvecklingsarbete vi gjorde har lett oss till det här ögonblicket. Det måste finnas samma gemenskap med publiken, på och utanför planen. Idag var förståelsen för fansen med laget perfekt.”

Oswaldo säger att det inte fanns någon lättnad i vinsten, bara glädje: ”Det fanns inget utrymme för lättnad, bara lycka. Människor som väljer att arbeta i fotboll, speciellt tränare, måste leva med pressen.

”Vi måste vara assertiva, så jag gratulerar alla fotbollstränare. Jag är väldigt glad, jag försöker alltid hålla balansen, det här är en del av mitt jobb.”

Tränaren tror också att deras turnering kör,landslagströjor fotboll där de också besegrade Flamengo, definierar hur tufft det var för Botafogo.

”Flamengo och Vasco var mycket tuffa uppgifter. Vi krävde mycket koncentration och ett stort deltagande från Botafogo fans.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *