billiga fotbollströjor med tryck bära höga löner

av | 18 juli, 2019

Botafogo kommer att möta ett annat hinder,billiga fotbollströjor med tryck bära höga löner, i sitt försök att underteckna Al-Ahli-anfallaren Grafite, efter att den tidigare Wolfsburg-spelaren visat att han vill stanna i Mellanöstern.

Grafite, 33, flyttade till Al-Ahli från Bundesliga-klubben i juni 2011, undertecknade ett tvåårigt kontrakt och verkar vara nöjd med livet i Förenade Arabemiraten.

”Min önskan är att stanna i Dubai med Al-Ahli,” sa han till Lancenet!

”Om det inte är möjligt, vill jag åka tillbaka till Europa eller andra platser som kanske närmare här, som Qatar. Men absolut är min prioritet att bo på Al Ahli.”

Botafogo tros vara efter två strejkare under den närmaste säsongen efter att ha förlorat Elkeson, som flyttade in i center framåt rollen förra säsongen till den kinesiska klubben Guangzhou Evergrande.

Men bara dagar efter att ha misslyckats med att landa Arsenal tröja Barn billigt Internacional-anfallaren Dagoberto verkar det som om signering av Grafite också är osannolikt.

”Jag mår bra och stark att spela i ytterligare tre eller fyra år, men jag kan inte förutsäga vad som händer i morgon. Det beror på min form, min familj och även klubben,” tillade han.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *