bellingham tröja ”Mycket av det som skrevs var inte

av | 4 juni, 2024

bellingham tröja ”Mycket av det som skrevs var inte nödvändigtvis representativt för det jag sa, men de senaste dagarna har varit väldigt positiva efter att folk faktiskt läst vad som står i boken och inte vad rubrikerna påstod att jag sa.

”Nu finns allt där ute och jag får mycket positiv feedback. Efter att ha läst kommentarerna i sitt sammanhang håller folk med om mycket av det jag sa, men jag förstår hur den här processen fungerar.

”Du behöver serialiseringen för att få folk att prata, några ord här och där lyfts och det väcker debatt, även om det kanske inte är det som har skrivits i boken.

”Jag antar att du behöver publiciteten för att få folk att intressera sig för boken, men det är grymt när du lyssnar på radiochattprogram och de pratar om något du aldrig ens sagt och tar det ur sitt sammanhang.”

Michael Owen: Reboot, publicerad av Reach chelsea fotbollströja barn Sport, är till försäljning nu. Digital och ljudbok finns också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *