Argentina ser en vänskapsmatch med Spanien i slutet av maj

av | 8 januari, 2018

Spanska medierna säger att fotbollsförbundet i Argentina och Spanien överväger en uppvärmnings match i slutet av maj, vilket sannolikt kommer att äga rum vid Nou Camp. Det argentinska fotbollslaget och de spanska herrarnas fotboll är alla favoriter i Rysslands VM, med båda lagen som har många big-name-stjärnor. Den argentinska fotbollsförbundet studerar möjligheten till en vänskapsmatch med det spanska landslaget i slutet av maj, enligt rapporter som Argentinas landslag kommer att vara i Barcelona för en period av träning före VM.Billiga VM 2018 Fotbollströjor har varit på våra online mall hyllor, det finns ingen du gillar.

Om den spanska fotbollsförbundet och den argentinska fotbollsföreningen är överens, kommer det vänliga att hållas på Nou Camp, som kommer att bli Spaniens landslag efter många år tillbaka till Barcelonas hemspel. Västra medier tror att en sådan nivå av uppvärmning sannolikt kommer att bli de två lagen innan världscupen värms upp, även om de inte möttes i gruppen, men de två lagen kommer sannolikt att mötas i VM-knockout.Argentina VM 2018 tröja beredd på förhand för att titta på vänskapsmatcher.

För Lionel Messi skulle det vara intressant att ha det argentinska landslaget i Nou Camp mot det spanska landslaget, så att Argentinas ledande stjärna troligtvis kommer att få hembehandling. Spaniens rivaler i Rysslands VM var Iran, Marocko och Portugal, medan Argentinas rivaler var Nigeria, Island och Kroatien.Fotbollströjor med tryck billigt, spännande saker kommer att hända.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *